En värld av nöt, kalv, fläsk och lamm

Bara det bästa är gott nog

Stockholm World AB påbörjade verksamheten hösten 2007 och har sedan dess etablerat sig och utvecklat sin position på marknaden som en kvalitetsleverantör av köttprodukter.

Produkterna kommer från hela världen och är utvalda för att leva upp till dina högt ställda förväntningar. På Stockholm World AB vet vi också att flexibilitet kan vara lika viktigt som god kvalitet – därför ger vi våra kunder många valmöjligheter och alternativ. Detta avspeglas både i våra leveransmöjligheter och vårt breda sortiment. Valet är ditt!

Nöt & Kalv

I vårt sortiment ingår många olika nöt- och kalvdetaljer från flera olika ursprung och kvaliteteter. Du kan lita på att vi har produkter som passar just ditt behov.

Fläsk

På Stockholm World AB är vi stolta över vårt produktutbud. Är det till exempel fläsk du är ute efter, är vi övertygade om att du hittar det du söker hos oss.

Lamm & Vilt

Precis som med nöt och fläsk, är kvaliteten på lamm/vilt beroende av många faktorer. Vi på Stockholm World AB är därför mycket noggranna i vårt val av dessa produkter, både vad gäller leverantörer och produktspecifikationer.

En leverantör att lita på

Produkterna

Stockholm World ABs sortiment består bara av utvalda produkter som uppfyller våra kunders höga krav.

Flexibilitet

Med eget lager och egna transporter kan produkterna hämtas eller levereras på dina villkor.

Säkerhet & Spårbarhet

Kvalitetskontroller och mottagningskontroller är en självklarhet för oss. Samtliga produkter är dessutom spårbara. Stockholm World AB samarbetar också med Food Safety.

Seriöst & ärligt

Vi på Stockholm World AB anser att en personlig och rak kommunikation är bäst för alla parter.

Konkurrenskraftiga priser

En trovärdig och konkurrenskraftig prissättningspolicy är viktigt för både dig och oss.

Miljö

Stockholm World AB säkerställer en god miljöpolicy.

Kompetens & kunskap

Har du några frågor eller funderingar gällande kött i allmänhet eller vårt sortiment i synnerhet är du alltid välkommen att kontakta oss.